Carpaccio ze pstruha s červenou řepou a jablky

play Přehrát video recept
Carpaccio ze pstruha s červenou řepou a jablky
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
počet porcí

Počet porcí

4 porce

doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

Zkuste něco nezvyklého, luxusního a přitom tak jednoduchého. Jak připravit lahodné carpaccio ze pstruha předvede šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kuchyně Lidlu.

Tagy

Lehké jídlo

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 4 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 2 × čerstvý pstruh (duhový, vykuchaný)
  • 1 × citron (šťáva)
  • 2 × lžíce bio extra panenský olivový olej Primadonna
  • keramický mlýnek s pepřem Kania
  • keramický mlýnek s mořskou solí Kania
  • 1 × čerstvý fenykl
  • 100 g vařená červená řepa
  • 100 g zelené kyselé jablko
  • 4 × lžíce restované a solené kešu
  • 1 × hrst listový salát
  • čerstvá máta

Orientační nutriční hodnoty

Energie

1 530 kJ / 366 kcal

Bílkoviny

31,70 g

Tuky

20,60 g

Vláknina

3,50 g

Sůl

1,10 g

Sacharidy

15,10 g

Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Čerstvé pstruhy vyfiletujeme, abychom získali čisté filety bez kostí a kůže. Ty následně omyjeme a osušíme.

Jak filetovat pstruha se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.

02.V malé misce připravíme marinádu smícháním olivového oleje a citronové šťávy.

03.Filet nakrájíme na tenké plátky a přendáme na talíř. Opepříme, osolíme, přidáme část marinády, na tenké plátky nakrájený fenykl, kostičky červené řepy a oloupaného jablka. Posypeme nalámanými kešu ořechy, čerstvými bylinkami a lístky salátu a dokončíme několika kapkami zbylé marinády.

Rybí odřezky použijte na vývar. Jak na něj se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo