Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Čerstvé pstruhy vyfiletujeme, abychom získali čisté filety bez kostí a kůže. Ty následně omyjeme a osušíme.
Tip: Jak filetovat pstruha se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.
V malé misce připravíme marinádu smícháním olivového oleje a citronové šťávy.
Filet nakrájíme na tenké plátky a přendáme na talíř. Opepříme, osolíme, přidáme část marinády, na tenké plátky nakrájený fenykl, kostičky červené řepy a oloupaného jablka. Posypeme nalámanými kešu ořechy, čerstvými bylinkami a lístky salátu a dokončíme několika kapkami zbylé marinády.
Tip: Rybí odřezky použijte na vývar. Jak na něj se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.