Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Pokročilý
Zkuste něco nezvyklého, luxusního a přitom tak jednoduchého. Jak připravit lahodné carpaccio ze pstruha předvede šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kuchyně Lidlu.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
1 530 kJ / 366 kcal
Bílkoviny
31,70 g
Tuky
20,60 g
Vláknina
3,50 g
Sůl
1,10 g
Sacharidy
15,10 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Čerstvé pstruhy vyfiletujeme, abychom získali čisté filety bez kostí a kůže. Ty následně omyjeme a osušíme.
Jak filetovat pstruha se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.
02.V malé misce připravíme marinádu smícháním olivového oleje a citronové šťávy.
03.Filet nakrájíme na tenké plátky a přendáme na talíř. Opepříme, osolíme, přidáme část marinády, na tenké plátky nakrájený fenykl, kostičky červené řepy a oloupaného jablka. Posypeme nalámanými kešu ořechy, čerstvými bylinkami a lístky salátu a dokončíme několika kapkami zbylé marinády.
Rybí odřezky použijte na vývar. Jak na něj se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT