Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Nedaří se vám sníst tolik zeleniny, kterou nám doporučují odborníci na výživu? Možná je to tím, že vám nechutná. Dodejte jí trochu chuti a připravte si zeleninu ve sladko-kyselé marinádě podle receptu Romana Pauluse. A k čemu ji pak využijete? Skvěle se hodí jako příloha ke grilovaným masům, hovězímu tataráku nebo k listovému salátu.


Recept na zeleninu ve sladko-kyselé marinádě

200 g zeleniny (mrkev, květák, romanesko, hráškové lusky, chřest, mrkev, ředkvičky)
sladko-kyselá marináda: 350 ml vody, 150 ml octa (8 %), 2 lžíce cukru, ½ lžíce soli, 2 lžíce oleje

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.