Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Vykostění kuřete spočívá v oddělení masa od kosti a chrupavek tak, aby se přitom nepoškodilo a nenařízlo maso ani kůže. Roman Vám krok za krokem vysvětlí, jak to udělat, díky čemuž to bez problémů zvládnete i doma. Z kostí a vykrojených zbytků uvaříte výborný vývar, který bude dokonalým základem pro polévky a omáčky!

Komentáře (3)

  • Host

    Host
    přidáno před 6 dny
    Způsob dobrý, práce kameramana tragická... :-( Kdo by chtěl vidět, jak se to dělá, nechť zadá na youtube "Pepin debone" :-)

    odpověď

  • Host

    Host
    přidáno před 55 dny
    Kameraman si splet krátký reklamní šot s ukázkovým videem. Není z toho nic vidět a když mohlo být, tak kameraman nesmyslně točil kuchaře. Klidně může být video delší ne to si každý pustí jak a kdy bude chtít. Škoda 😢

    odpověď

  • Hosť

    Hosť
    přidáno před 391 dny
    málo detailné. neviem, kde, čo ako,,, lebo z toho uhla to nevidno

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.