Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Krůtí stehno je velmi jemné a šťavnaté maso. Můžeme ho připravit různými způsoby - nejjednodušší je příprava stehen vcelku spolu s kostmi. Ale mnohem elegantnější je podávat je vykostěné - bez kostí, chrupavek a šlach. Jak na to? Velmi jednoduše! Podívejte se, jak vykosťuje krůtí stehna Roman Paulus.

Komentáře (1)

  • host

    host
    přidáno před 1328 dny
    Video je pěkné, ale ta hudba je hrozná. Když se podíváte na tři videa a všude je stále stejná hudba tak to leze na nervy. Přitom každé jídlo přímo vybízí k nějaké i klasické hudbě. Holanská omáčka - jejich nádherná hudba, losos Eduard Grieg... tedy nebýt tak líný a pohrát si s tím. Dobrá hudba k výtečnému jídlu patří. Bohužel za to autoři pozapomněli. Miloš Kusý

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.