Roman Paulus
Doba přípravy1 hod.

Vykosťování krůtích stehen

Krůtí stehno je velmi jemné a šťavnaté maso. Můžeme ho připravit různými způsoby - nejjednodušší je příprava stehen vcelku spolu s kostmi. Ale mnohem elegantnější je podávat je vykostěné - bez kostí, chrupavek a šlach. Jak na to? Velmi jednoduše! Podívejte se, jak vykosťuje krůtí stehna Roman Paulus.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU