Roman Paulus

Vykosťování králičího stehna

Králičí maso patří mezi dietní a sušší masa, je proto ideální k přípravě různých rolád a k plnění. Vykostěné králičí stehno připomíná kapsu, snadno ji tedy naplníte Vaší oblíbenou nádivkou. Králičí stehno nepatří k těm největším, při jeho vykosťování je potřeba postupovat obezřetně. Držte se rad Romana Pauluse, které najdete v našem videu. V Kuchyni Lidlu Vám k tomu navíc nabídneme mnoho zajímavých receptů.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU