Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

V čem spočívá vaření metodou sous-vide? Sous-vide je způsob pomalého vaření masa, ale i dalších potravin ve vakuu. Ty zůstávají šťavnatější a zachovávají si více chutí, než při běžných úpravách. Potraviny se vaří ve speciálních vakuových sáčcích při nízké teplotě. Podívejte se, co vše si můžete při nízké teplotě vaření připravit.

Komentáře (2)

  • MOUREK

    MOUREK
    přidáno před 103 dny
    Dobrý den, pane šéfkuchaři, ve Vašem videu Sous vide je přístroj SILVERCREST. Je to speciál nebo běžný pomalý hrnec? Nemohu ho najít v sortimentu LIDLu. Neporadil byste, zda můžeme zkoušet sous vide na př. v pomalém hrnci sencor spr 5500ss, k jehož koupi se rozhodujeme. Vaše Akademie je pro mne cenným zdrojem kuchařského poučení a velmi často z ní čerpám. Moc děkuji Oldřich Mourek, Kladno oldrich.mourek@yahoo.com

    odpověď

  • KuchniaLidla

    KuchniaLidla
    přidáno před 101 dny
    Dobrý den, pane Oldřichu, ať už koupíte jakýkoli hrnec, nejdůležitější vlastností je možnost nastavit požadovanou teplotu lázně. Pokud hrnec tuto funkci obsahuje, můžete ho použít. Dobrou chuť :-)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.