Smažení v hlubokém oleji
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Jídla připravená smažením v hlubokém oleji nejsou. Vlhkost obsažená v potravině neproníká ven díky čemu ani tuk nevsákne do smaženého pokrmu. Nejlepší je smažit jídla obalovaná, budou navíc hezky křupavá. Podívejte se, jaká jídla připravuje tímto způsobem Roman Paulus.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo