Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Jídla připravená smažením v hlubokém oleji nejsou. Vlhkost obsažená v potravině neproníká ven díky čemu ani tuk nevsákne do smaženého pokrmu. Nejlepší je smažit jídla obalovaná, budou navíc hezky křupavá. Podívejte se, jaká jídla připravuje tímto způsobem Roman Paulus.

Komentáře (1)

  • Blanka

    Blanka
    přidáno před 30 dny
    Já vařím na rostlinném oleji, který si kupuji z https://www.fabioshop.cz/ . Jedná se o zastudena lisovaný olej, který je navíc vyrobený u nás. I když nejsou smažená jídla zdravá, tak ale připravená na tomto oleji jsou určitě zdravější, takže pak nemám alespoň takové výčitky svědomí.

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.