Kuchyně
Česká
Doba přípravy
2 hod.
Obtížnost
Profesionál
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
8 705 kJ / 2 075 kcal
Bílkoviny
10,00 g
Tuky
48,20 g
Vláknina
14,00 g
Sůl
0,07 g
Sacharidy
396,50 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Hotový vychladlý korpus rozkrojíme na 2 díly a potřeme rozehřátou a propasírovanou meruňkovou marmeládou.
Jak připravit domácí korpus na sacher zjistíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.
02.Sesadíme a potřeme marmeládou ze všech stran. Necháme zaschnout alespoň hodinu při pokojové teplotě a poté potřeme sacher glazurou – čokoládovou polevou. Před podávání necháme zatuhnout v lednici a podáváme s neslazenou šlehačkou.
03.
04.Vodu a cukr svaříme na sirup (vaříme asi 3–4 minuty).
05.Přidáme čokoládu a již mimo plotnu necháme spojit. Takto připravenou polevou poléváme dort, necháme vychladnout a podáváme s neslazenou ušlehanou šlehačkou.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT