Roman Paulus

Quinoa

Quinoa se vyskytuje ve třech druzích: bílá, černá a červená. Černá a červená mají výrazné ořechové aroma. Quinoa má všestranné využití, můžete ji podávat k snídani s ovocem, k obědu s masem a zeleninou a k večeři jako lehký salát. Hodí se jako příloha k mnoha pokrmům - k ragú, guláši nebo kari, používejte ji jako alternativu rýže. Aby ovšem quinoa skvěle chutnala, musí být dobře připravena. Podívejte se na trik Romana Pauluse, jak to správně udělat.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU