
podívejte se na video
- Univerzální těstíčko
- Jak uvařit rýži?
- Druhy rýže
- Gratinované brambory
- Domácí hranolky
- Bylinkové máslo
- Quinoa
- Pepř
- Polenta
- Smažená polenta
- Zapečená polenta s rajčaty
- Pikantní ořechy
- Pohanka
- Velikonoční nádivka
- Nádivka se sušeným ovocem
- Hráškový krém
- Domácí ochucené octy
- Sníh na zapékání dezertů
- Zdravá snídaně - celozrnný chléb s avokádem a vejcem
- Krémová mrkvová polévka
- Parmezánová miska a chipsy
- Škvarky
Černý pepř používáme v kuchyni nejčastěji, ale Roman Paulus Vám ukáže, že existují i jiné druhy, které můžete s úspěchem využít. K rybám se nejvíce hodí bílý pepř, protože je jemný, k hovězímu zase zelený, jelikož je výrazný. A odkud pochází růžový pepř? Na tuto a jiné otázky získáte odpovědi v následujícím videu.
Komentáře (0)
zobrazit vše