Roman Paulus

Pepř

Černý pepř používáme v kuchyni nejčastěji, ale Roman Paulus Vám ukáže, že existují i jiné druhy, které můžete s úspěchem využít. K rybám se nejvíce hodí bílý pepř, protože je jemný, k hovězímu zase zelený, jelikož je výrazný. A odkud pochází růžový pepř? Na tuto a jiné otázky získáte odpovědi v následujícím videu.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU