
podívejte se na video
Ne každý nůž se hodí ke všemu. Proto je dobré vědět, kterým nožem nejlépe krájet pečivo, který se hodí na krájení zeleniny a kterým vykostit rybu. Doporučujeme Vám průvodce světem nožů od Romana Pauluse.
Komentáře (3)
Ivana
přidáno před 101 dny
Naprosto souhlasím. Každý nůž je jinak velký a proto s jedním nožem nejde krájet všechno. Na ryby jsem si koupila filetovací nerezový nůž https://armik.cz/nuz-morakniv-fishing-comfort-fillet-090-cerny-zluty/ a jsem s ním spokojená. Krásně rybu naporcuje. Mám ho už rok a ještě jsem ho nemusela brousit.
odpověď
daněk
přidáno před 128 dny
Myslím si že nože jsou důležité hlavně při vykosťování, tam je pak opravdu nutné, aby nůž byl kvalitní a hlavně pořádně ostý, já jsem proto zvolil vykosťovací nůž z https://www.bavimevarit.cz/vykostovaci-noze-kovane-kvalitni/ Mám totiž zkušenosti s tím, že pořádný nůž najdu právě tam.
odpověď
Host
přidáno před 333 dny
Super video , až na tu hudbu na pozadí ta je hrozná . A úplně zbytečná :(
odpověď
zobrazit vše