Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Do polévky můžete připravit nespočet druhů zavářek a knedlíčků. Roman Paulus Vám ukáže, jak uvařit skvělé noky z dětské krupice. Jsou jemné, vláčné, jejich příprava je však o něco náročnější. S radami našeho šéfkuchaře se Vám však jejich příprava určitě povede a výsledek stojí skutečně za to.

 

Recept na krupicové noky

Suroviny:

100 g krupice

50 g vejce

50 g másla

špetka muškátového oříšku

 

Postup:

Do rozpuštěného másla přidáme vejce, osolíme, přidáme muškátový oříšek a krupici, vypracujeme těsto a necháme chvíli odpočinout. Tvarujeme noky, které následně naskládáme na talíř a necháme 10-15 minut odpočinout v lednici. Vaříme v horké osolené vodě 25-30 minut.

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.