Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Začátečník
Snadno se připravují, jsou originální a chutné – tak lze charakterizovat kanapky, které najdete v následujícím videu Kulinářské akademie Lidlu. Spojení lososa a vajíčkové pěny je opravdu chutné, ale teprve díky kaviáru připravíte exkluzivní pochoutku, která se dokonale hodí na silvestrovský večírek. Už nemusíte chystat komplikované a časově náročné pohoštění, k přípravě kanapek potřebujete jen několik surovin a pár minut strávených v kuchyni. Je to ideální volba pro všechny, kteří nechtějí ztrácet čas u plotny a spíše se věnovat svým hostům. Navíc kanapky můžete připravit v různých verzích – s uzeným či vařeným masem, sýrem, rybou nebo zeleninou, každý z hostů si tak najde něco k zakousnutí.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
10 090 kJ / 2 413 kcal
Bílkoviny
52,70 g
Tuky
244,90 g
Vláknina
0,00 g
Sůl
5,50 g
Sacharidy
4,70 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Vařená vejce, hořčici, sůl, pepř a lehce rozpuštěné máslo vyšleháme v mixéru. Hotovou pěnu naplníme do cukrářského sáčku.
02.Z toastového chleba vykrojíme kolečko, nastříkáme vajíčkovou pěnu, ozdobíme kornoutkem z uzeného lososa, trochou vajíčkové pěny, segmenty citronu, třetinou křepelčího vajíčka, pstruhovým kaviárem a snítkou kopru.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT