
- Sypaný chlebíček
- Chlebíček se šunkovou pěnou
- Šunkový chlebíček
- Hermelínový chlebíček
- Kanapky se šunkou
- Kanapky s uzeným lososem
- Kanapky s tatarákem
- Bruschetta s rajčaty, zkaramelizovanou cibulí a ančovičkami
- Bruschetta s tuňákovým tatarákem
- Bruschetta s lososovým tatarákem
- Bruschetta se šunkou a lilkovým kaviárem
- Jak využít baba ganoush?
- Sýrový chlebíček
- Chlebíčky s rybí pomazánkou
- Kanapky – mini quiche
Snadno se připravují, jsou originální a chutné – tak lze charakterizovat kanapky, které najdete v následujícím videu Kulinářské akademie Lidlu. Spojení lososa a vajíčkové pěny je opravdu chutné, ale teprve díky kaviáru připravíte exkluzivní pochoutku, která se dokonale hodí na silvestrovský večírek. Už nemusíte chystat komplikované a časově náročné pohoštění, k přípravě kanapek potřebujete jen několik surovin a pár minut strávených v kuchyni. Je to ideální volba pro všechny, kteří nechtějí ztrácet čas u plotny a spíše se věnovat svým hostům. Navíc kanapky můžete připravit v různých verzích – s uzeným či vařeným masem, sýrem, rybou nebo zeleninou, každý z hostů si tak najde něco k zakousnutí.
Recept na kanapky s uzeným lososem
Suroviny
Vajíčková pěna
- 8 vařených vajec
- 250 g másla
- sůl
- pepř
- plnotučná hořčice
Kanapky
- světlý toustový chléb
- uzený losos
- křepelčí vejce
- pstruhový kaviár
- kopr
- citron
Postup
Vajíčková pěna
Vařená vejce, hořčici, sůl, pepř a lehce rozpuštěné máslo vyšleháme v mixéru. Hotovou pěnu naplníme do cukrářského sáčku.
Kanapky
Z toastového chleba vykrojíme kolečko, nastříkáme vajíčkovou pěnu, ozdobíme kornoutkem z uzeného lososa, trochou vajíčkové pěny, segmenty citronu, třetinou křepelčího vajíčka, pstruhovým kaviárem a snítkou kopru.
Komentáře (0)
zobrazit vše