Jak vykostit křepelku
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Křepelčí maso je velmi jemné a dietní. Je to jeden z nejdrobnějších reprezentantů drůbežího masa. Křepelku můžete podávat na několik způsobů – vařenou nebo pečenou, v celku nebo naporcovanou... Můžete ji rovněž vykostit a jak na to, se dozvíte ve videu s Romanem Paulusem. Pak už jen stačí ji naplnit svou oblíbenou nádivkou a upéct v troubě.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo