
podívejte se na video
- Jak připravit grilovaný steak
- Základní typy steaků na gril
- Konfitování masa
- Jak používat vpichový teploměr
- Šneci po burgundsku
- Žabí stehýnka
- Jak vykostit křepelku
- Plněná křepelka
- Jak naporcovat křepelku
- Trhané vepřové maso v burgerové housce
- Grilované baby kuře s citronem a tymiánem
- Steak Tomahawk
- Grilované jehněčí kotletky s tandoori a jogurtem
- Jak vykostit srnčí hřbet
- Ragú z divočáka s liškami na česneku
- Pečený srnčí hřbet na přírodno
- Srnčí hřbet pečený v kapustovém listu
- Kanec se šípkovou omáčkou
- Roast beef – pečený roštěnec
- Pečená jehněčí kýta
- Dušené jehněčí koleno
Křepelčí maso je velmi jemné a dietní. Je to jeden z nejdrobnějších reprezentantů drůbežího masa. Křepelku můžete podávat na několik způsobů – vařenou nebo pečenou, v celku nebo naporcovanou... Můžete ji rovněž vykostit a jak na to, se dozvíte ve videu s Romanem Paulusem. Pak už jen stačí ji naplnit svou oblíbenou nádivkou a upéct v troubě.
Komentáře (0)
zobrazit vše