Jak sebrat tuk z vývaru
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Ačkoli víme, že tuk je nositelem chuti, ne vždy chceme, aby se stal dominující složkou. Příliš velké množství totiž způsobí, že jídlo je těžké a není tak chutné. Výrazný a lehký vývar je nezbytnou surovinou při vaření, můžete ho podávat jako polévku nebo použít jako základ do jiných pokrmů. Co ale udělat, když bude příliš tučný? Určitě ho nevyhazujte a nevařte nový. V Kulinářské akademii Lidlu se dozvíte, jak snadno a rychle odstranit přebytečný tuk z vývaru. Roman Paulus si pro vás ve svém videu připravil několik triků, jak zbavit vývar tuku a je jenom na vás, který z nich si vyberete.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo