Roman Paulus

Jak poznáme, že je ryba čerstvá?

Ryby jsou našemu zdraví velmi prospěšné a měly by se v našem jídelníčku objevovat často, to je známá věc. Nevíte však, jak na jejich přípravu? Roman Paulus je přes ryby opravdový odborník a v našem videu Vám prozradí vše, co potřebujete znát. Zjistíte, jak připravit lososa, pstruha nebo kapra nebo také jak poznat čerstvou rybu. Pokud patříte mezi milovníky ryb, podívejte se na toto video, určitě se opět dozvíte něco nového.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU