Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Jak podávat čerstvé ústřice

Ústřice jsou symbolem luxusu a patří k velmi oblíbeným mořským plodům. Jedni jejich chuť milují, druzí zatracují. Je ovšem nutné uznat, že ústřice jsou prostě výjimečné. Roman Paulus Vám ve svém videu ukáže, jak poznat, že ústřice jsou čerstvé, jak je otevřít a poté servírovat. Dozvíte se, že nejlépe chutnají s kouskem citronu nebo limetky a další úpravy nepotřebují.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU