Jak očistit artyčoky
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Artyčok je poupě bodláku, který roste především ve Středomoří. Před tepelným zpracováním je třeba artyčok správně oloupat. Ačkoli se nejedná o snadný úkol, díky radám Romana Pauluse to hravě zvládnete. Artyčok je skvělá příloha k rybám, masům nebo salátům, můžete je také marinovat nebo plnit.

Tagy

Škola vaření

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo