Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Mořský jazyk je ryba, která se v současnosti stále častěji objevuje v restauracích i domácích kuchyních. Hodí se ke smažení, pečení, dušení nebo k vaření v páře. Pokud ji koupíte v celku, zjistíte, že jedna strana je pokryta tužší šedou kůží, druhá zase tenčí bílou. Uvnitř najdete jemné maso, které je cenné díky svým výživovým hodnotám a nízkému obsahu tuku. Mořský jazyk je tak mezi milovníky dobrého jídla považován za nejlepší rybu na světě, a proto byste ji měli ochutnat i vy. Nejsnazší je samozřejmě koupit si přímo filé, ale co udělat, když se k vám dostane ryba v celku? Jak ji filetovat? S tím vám pomůže náš šéfkuchař Roman Paulus. V jeho triku se dozvíte, kde vlastně začít a na co si během filetování dávat pozor.

Komentáře (1)

  • Host

    Host
    přidáno před 9 hodinami
    No a pravě ten trik šéfkuchaře tady chybí.

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.