Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Tatarák ze syrového masa vzbuzuje spoustu kontroverzí, má jak spoustu fanoušků, tak zástupy odpůrců. Neměli byste ho však zatracovat bez ochutnání a jsme si jistí, že ochutnáte-li recept Romana Pauluse, zařadíte se do skupiny milovníků této pochoutky. Náš šéfkuchař jej podává s úžasnými dobrotami - křepelčími vajíčky, zeleninou ve sladko-kyselé marinádě a lanýžovou majonézou. Jako z nejlepší restaurace. Určitě ochutnejte!

 

Recept na hovězí tatarák:

Suroviny:

  • 400 g hovězí svíčkové
  • 30 g pažitky
  • 30 g šalotky
  • 20 g kapar
  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice
  • tabasco
  • extra panenský olivový olej
  • mořská sůl v mlýnku
  • černý pepř z mlýnku

Na servírování:

 

Postup:

Hovězí svíčkovou nakrájíme najemno a smícháme s nasekanou pažitkou, nadrobno nakrájenou šalotkou, nasekanými kapary, hrubozrnnou hořčicí a pár kapkami tabasca. Osolíme, opepříme a přilijeme trochu olivového oleje.

Tatarák servírujeme pomocí kuchyňského kroužku, ozdobíme zeleninou ve sladko-kyselé marinádě, lanýžovou majonézou, vařenými křepelčími vajíčky, opečenou bagetkou a drobnými lístky.

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.