Kuchyně
Česká
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Začátečník
Hermelín a jiné plísňové sýry jsou univerzálním produktem, který lze v kuchyni použít k přípravě pochoutek, salátů nebo hlavního chodu – rozložte ho na pizzu, přidejte do rizota nebo rozpusťte ve smetanové omáčce k těstovinám. Plísňové sýry jsou rovněž nedílnou součástí studené kuchyně, často jsou součástí tzv. finger food, které se podávají jako pohoštění během setkání s přáteli nebo rodinou. A nesmí chybět ani v silvestrovském menu. Roman Paulus vám v následujícím videu Kulinářské akademie Lidlu ukáže, jak připravit hermelínový chlebíček a jak jej ozdobit, aby nejen skvěle chutnal, ale i vypadal.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
5 769 kJ / 1 379 kcal
Bílkoviny
46,80 g
Tuky
124,10 g
Vláknina
3,10 g
Sůl
5,10 g
Sacharidy
14,10 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Hermelín, červenou papriku, salám nakrájíme na kostičky, šalotku nadrobno, vejce pokrájíme, smícháme, přidáme majonézu, osolíme, opepříme a opět zamícháme.
02.Veku nakrájíme šikmým řezem na plátky, naneseme hermelínový salát, ozdobíme listem hlávkového salátu, kouskem hermelínu, půlkou cherry rajčete a pažitkou.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT