Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Filetování candáta

Filetování ryb je hračka, když víte, jak na to. Šéfkuchař Roman Paulus se tentokrát pustil do filetování candáta – jedné z nejchutnějších sladkovodních ryb, které se dají u nás pořídit. Dozvíte se, jak očistit rybu od šupin, jak odstranit páteř, žebra i ty nejmenší kosti. Výsledkem budou krásné filety zcela bez kostí a spousta materiálu na rybí vývar. Filet pak bude skvěle chutnat opečený s listovým špenátem nebo jako netradiční a dost možná i chutnější alternativa tradičního štědrovečerního kapra.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP

Filetování ryb je hračka, když víte, jak na to. Šéfkuchař Roman Paulus se tentokrát pustil do filetování candáta – jedné z nejchutnějších sladkovodních ryb, které se dají u nás pořídit.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU