
podívejte se na video
- Cibule na několik způsobů
- Jak oloupat chřest?
- Jak oloupat grilovanou papriku?
- Jak snadno oloupat rajče?
- Jak dobře ugrilovat papriku?
- Pečený česnek
- Jak uvařit zelený chřest
- Řapíkatý celer
- Dýně
- Květák
- Petrželové chipsy
- Fenykl
- Olivová tapenáda
- Celer
- Dip z pečených paprik
- Domácí sušená rajčata
- Krémový špenát
- Restovaný lilek
- Mrkev
- Topinambury
- Baba ganoush
- Zelenina ve sladkokyselém nálevu
- Ratatouille
- Zapečené ratatouille
- Zkaramelizovaná cibule se zeleným pepřem
Fenykl je druh zeleniny, který v sobě skrývá skutečné bohatství. Můžete si z něj připravit čaj, salát, hodí se také jako příloha ke grilované rybě nebo ke steaku, můžete rovněž karamelizovat nebo smažit. Jak fenykl připravovat Vám v následujícím videu poradí Roman Paulus.
Komentáře (0)
zobrazit vše