Roman Paulus

Dýně

Dýně je velmi oblíbená zelenina, ze které můžete vykouzlit mnoho výtečných pokrmů. Pečená je skvělou přílohou k masu či rybám. Lze z ní připravit kari, rizoto, polévku, placky, noky a dokonce i vynikající dezerty. Navíc je nízkokalorická a obsahuje spoustu hodnotných prvků. Podívejte se na video s Romanem Paulusem a dozvíte se více.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU