Roman Paulus

Druhy rýže

Rýže se konzumuje po celém světě a některé oblíbené pokrmy bez rýže neobejdou. Při přípravě určitých pokrmů je však potřeba sáhnout po správné druhu rýže. Italské rizoto a španělská paella vyžadují kulatozrnnou rýži, v indické a thajské kuchyni se naopak používají dlouhozrnné rýže, konkrétně basmati a jasmínová. Více se dozvíte v následujícím videu s Romanem Paulusem, jenž vám představí nejběžnější druhy rýže.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU