
podívejte se na video
- Univerzální těstíčko
- Jak uvařit rýži?
- Druhy rýže
- Gratinované brambory
- Domácí hranolky
- Bylinkové máslo
- Quinoa
- Pepř
- Polenta
- Smažená polenta
- Zapečená polenta s rajčaty
- Pikantní ořechy
- Pohanka
- Velikonoční nádivka
- Nádivka se sušeným ovocem
- Hráškový krém
- Domácí ochucené octy
- Sníh na zapékání dezertů
- Zdravá snídaně - celozrnný chléb s avokádem a vejcem
- Krémová mrkvová polévka
- Parmezánová miska a chipsy
- Škvarky
- Krutonky do polévky nebo salátu
Rýže se konzumuje po celém světě a některé oblíbené pokrmy bez rýže neobejdou. Při přípravě určitých pokrmů je však potřeba sáhnout po správné druhu rýže. Italské rizoto a španělská paella vyžadují kulatozrnnou rýži, v indické a thajské kuchyni se naopak používají dlouhozrnné rýže, konkrétně basmati a jasmínová. Více se dozvíte v následujícím videu s Romanem Paulusem, jenž vám představí nejběžnější druhy rýže.
Komentáře (0)
zobrazit vše