
podívejte se na video
- Krémové polévky
- Druhy polévek
- Štědrovečerní rybí polévka
- Játrové knedlíčky
- Krupicové noky
- Minestrone
- Ledová okurková polévka
- Celerový krém
- Bramboračka
- Houbový krém
- Gazpacho
- Polévka s rybami a mořskými plody
- Bramborovo-pórkový krém
- Topinamburový krém
- Kaštanový krém
- Tomatová polévka
- Tomatová polévka s chlebem
- Polévka ze sladkých brambor a zázvoru
- Kulajda
- Dýňová polévka s kokosovým mlékem
Polévka je grunt, říká se už od nepaměti. Polévky mají opravdu mnohostranné využití - můžete je servírovat před hlavním chodem nebo jako plnohodnotný pokrm třeba k večeři. Jsou jednoduché na přípravu, chutné, s nudlemi nebo rýží, teplé i studené, záleží jen na Vaší chuti. Roman Paulus Vám v našem videu ukáže několik druhů polévek.
Komentáře (0)
zobrazit vše