Roman Paulus

Druhy polévek

Polévka je grunt, říká se už od nepaměti. Polévky mají opravdu mnohostranné využití - můžete je servírovat před hlavním chodem nebo jako plnohodnotný pokrm třeba k večeři. Jsou jednoduché na přípravu, chutné, s nudlemi nebo rýží, teplé i studené, záleží jen na Vaší chuti. Roman Paulus Vám v našem videu ukáže několik druhů polévek.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU