Kuchyně
Česká
Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Pokročilý
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
6 732 kJ / 1 609 kcal
Bílkoviny
76,20 g
Tuky
97,70 g
Vláknina
5,80 g
Sůl
4,70 g
Sacharidy
101,70 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.3 vejce uvaříme natvrdo (10 minut ve vroucí vodě) a 3 syrová vejce rozdělíme bílky a žloutky.
02.Chléb namočíme v mléce a vyždímáme. Přidáme natvrdo vařená vejce, vývar, hořčici, 3 žloutky, sůl, pepř a rozmixujeme. Do vzniklé hmoty pomalu zamixujeme i olej. Podle potřeby dochutíme a nakonec posypeme nasekanou pažitkou.
03.Podáváme s vařeným masem, jako například Tafelspitz.
04.Tip: Jak připravit domácí hovězí vývar se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT