Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
20 min.
Obtížnost
Začátečník
Nechte se inspirovat kuchyní Marcela Ihnačáka a připravte si těstoviny s lososem, pak choi a rajčaty. Recept najdete na stránkách kuchynelidlu.cz.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 722 kJ / 651 kcal
Bílkoviny
31,60 g
Tuky
24,80 g
Vláknina
5,20 g
Sůl
1,90 g
Sacharidy
69,40 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.V rozehřáté pánvi s olivovým olejem orestujeme česnek a pálivou papričku bez semínek nakrájené nadrobno a bílé části lahůdkové cibulky nakrájené na kolečka. Přidáme cherry rajčata a bílé části zelí pak choi nakrájené na menší kousky.
02.Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě al dente.
03.Z lososa odstraníme kůži, nakrájíme na menší kostky, orestujeme se zeleninou, osolíme a opepříme.
04.Tip: Jak zbavit lososa kůže, se dozvíte v Kulinářské akademii Lidlu zde.
05.Přidáme máslo, podlijeme vínem a chvíli povaříme, aby se z vína odpařil alkohol. Vmícháme uvařené těstoviny, zelené časti zelí pak choi a lahůdkové cibulky a zakápneme citronovou šťávou.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT