Sushi – jak naporcovat lososa
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Asijská

doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Příprava domácího sushi je snadná. ?? Pro toho, kdo si netroufne sám, máme návod od šéfkuchaře Romana Pauluse.Příprava domácího sushi je snadná. Pro toho, kdo si netroufne sám, máme návod od šéfkuchaře Romana Pauluse. Ten vás naučí porcovat lososa na skvělé sushi – maki, sashimi i nigiri. V několika minutách se naučíte, jak stáhnout rybu z kůže i jak správně krájet rybí maso na sushi. Japonská kuchyně nemusí být drahá, když si ji připravíte sami doma. Stačí mít po ruce ostrý nůž a naučit se několik základních triků.

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Zadejte počet porcí a my vám automaticky spočítáme potřebné suroviny.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte 

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo