Restované houby
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Česká

doba přípravy

Doba přípravy

1 hod.

obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

Restované houby můžete podávat jako přílohu ke všem masitým pokrmům nebo grilované rybě. Skvěle se hodí rovněž jako předkrm nebo jako výrazná chuťovka k pivu. Roman Paulus houby orestoval na oleji s nasekaným česnekem a čerstvým rozmarýnem, díky čemuž získaly nádhernou vůní a plnou chuť. Přesvědčte se sami, že jejich příprava je rychlá a snadná.

Tagy

Kulinářská akademie

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Na přípravu restovaných hub potřebujete: hřiby, lišky, česnek, čerstvý rozmarýn, bílé víno, listová petržel, sůl, pepř.

02.V pánvi rozehřejte olivový olej a přidejte 3 neoloupané stroužky česneku a čerstvý rozmarýn. Přidejte hřiby, osolte a opepřete. Jakmile se hřiby orestují, přidejte lišky a podlijte vínem. Hotové houby posypte nasekanou listovou petrželí.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo