Kuřecí prsa "sous-vide"
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

2 hod.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Příprava kuřecích prsou metodou sous-vide je opravdu snadná. Maso stačí jen osolit, opepřit, ochutit čerstvými bylinkami a přidat trochu másla. Kuřecí prsa se vaří něco málo přes hodinu. Za tu dobu stihnete prostřít stůl, poklidit kuchyni a připravit přílohu. Nakonec maso jen lehce orestujte na pánvi a můžete servírovat.

Tagy

Lehké jídlo

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo