Jak vykostit srnčí hřbet
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Vykoštění masa se jeví jako velmi komplikovaná činnost, ale když poznáte základní postup, zjistíte, že to vůbec není tak těžké, jak se na první pohled zdálo.

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Zadejte počet porcí a my vám automaticky spočítáme potřebné suroviny.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

01.Máte doma kus srnčích zad a nevíte, jak na ně? Jak vykostit srnčí hřbet vám ukáže šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kulinářské akademie Lidlu. Předvede podrobný postup na vykostění srnčího hřbetu tak, aby jste dostali krásnou srnčí svíčkovou i s řetízky, kompaktní kostru na zvěřinový vývar nebo demiglace a hlavně jemné očištěné maso ze hřbetu, které je na vysoké to nejlahodnější. Samozřejmě můžete celá záda upéct v celku, ale nebyla by škoda ochudit se o takové lahůdky?

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte 

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo