Hovězí svíčková "sous-vide"
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Francouzská

doba přípravy

Doba přípravy

4 hod.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Nejsnadnější způsob, jak připravit dokonalý steak, je metoda sous-vide. Snadno můžete ovlivnit vnitřní teplotu masa, díky čemuž steak nepřetáhnete a bude propečený tak, jak si přejete. Pokud máte rádi středně propečené hovězí, vařte na teplotu 55 °C, pokud více propečené – 70 °C.

Tagy

Kulinářská akademie

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo