Druhy rýže
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Rýže se konzumuje po celém světě a některé oblíbené pokrmy bez rýže neobejdou. Při přípravě určitých pokrmů je však potřeba sáhnout po správné druhu rýže. Italské rizoto a španělská paella vyžadují kulatozrnnou rýži, v indické a thajské kuchyni se naopak používají dlouhozrnné rýže, konkrétně basmati a jasmínová. Více se dozvíte v následujícím videu s Romanem Paulusem, jenž vám představí nejběžnější druhy rýže.

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Zadejte počet porcí a my vám automaticky spočítáme potřebné suroviny.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte 

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo