Chobotnice "sous-vide"
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Francouzská

doba přípravy

Doba přípravy

2 hod.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Připravit chobotnici je pro každého kuchaře tak trochu výzva, neboť její maso patří k těm tužším. Metoda sous-vide vám ulehčí práci. Díky dlouhému vaření při nižší teplotě bude měkká a navíc plná chuti. Takto připravenou chobotnici můžete později použít do rizota, různých salátů nebo italských těstovin.

Tagy

Kulinářská akademie

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo