Čerstvé těstoviny
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Italská

doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Asi neexistuje domácnost, ve které by se nejedly těstoviny. Široká škála tvarů a chutí umožňuje vytvořit různorodé pokrmy a skýtá možnost ke kulinářským experimentům. Produkt, který je klasikou italské kuchyně, tak tvoří základ nejen chutného, ale i k přípravě snadného pokrmu. Lasagne, špagety a ravioli chutnají prostě všem, domácí verze je navíc mnohem chutnější. V tomto díle Kulinářské akademie Lidlu se dozvíte, jak připravit domácí těsto na těstoviny, čím ho ochutit a jak vybrat další suroviny, aby byl pokrm v italském stylu opravdu dokonalý. Dozvíte se také, jak správně používat strojek na těstoviny. Tak rychle do toho.

Tagy

Kulinářská akademie

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo