Vykosťování kachny
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
obtížnost

Obtížnost

Pokročilý

V našich končinách jsme zvyklí péct kachnu v celku i s kostmi. Chceme-li však připravit kachnu plněnou, vyplatí se ji předem vykostit. Odstranit všechny kosti z kachny bez jejího porcování není snadné, ale díky radám Romana Pauluse si s tím určitě skvěle poradíte. Podívejte se na naše video.

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Zadejte počet porcí a my vám automaticky spočítáme potřebné suroviny.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte 

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo