Nic Vás tak v teplé letní dny neosvěží, jako studené ovoce. Jelikož se meloun téměř celý skládá z vody, můžete si z něho připravit výborné sorbety a nápoje. Markéta Krajčovičová si pro Vás tento týden připravila dva recepty – jeden pro dospělé, druhý pro děti. Melounový sorbet s bílým rumem se bude výborně hodit na víkendové odpolední posezení s přáteli. Melounový nápoj s ledem a citrónem podávaný spolu s ovocným salátem určitě zachutná jak malým, tak i velkým!
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…