Tento týden najdete v Lidl Cukrárně recept na krémový dezert s mascarpone. Kakaový piškot proložený krémem z mascarpone a smetany s hoblinkami čokolády tvoří výjimečnou kompozici chutí. A jelikož se jedná o recept připravený speciálně na Velikonoce, dozdobila naše cukrářka řezy čokoládovým vajíčkem s meruňkovým žloutkem. Podívejte se, jak tuto nápaditou ozdobu vyrobit.
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…