Tento týden najdete v Lidl Cukrárně recept na krémový dezert s mascarpone. Kakaový piškot proložený krémem z mascarpone a smetany s hoblinkami čokolády tvoří výjimečnou kompozici chutí. A jelikož se jedná o recept připravený speciálně na Velikonoce, dozdobila naše cukrářka řezy čokoládovým vajíčkem s meruňkovým žloutkem. Podívejte se, jak tuto nápaditou ozdobu vyrobit.
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.