Tento týden najdete v Lidl Cukrárně recept na krémový dezert s mascarpone. Kakaový piškot proložený krémem z mascarpone a smetany s hoblinkami čokolády tvoří výjimečnou kompozici chutí. A jelikož se jedná o recept připravený speciálně na Velikonoce, dozdobila naše cukrářka řezy čokoládovým vajíčkem s meruňkovým žloutkem. Podívejte se, jak tuto nápaditou ozdobu vyrobit.
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…