Velikonoce jsou obdobím, kdy se peče ve velkém. Markéta Krajčovičová si proto pro Vás připravila recept na chutné velikonoční hnízdo. Jedná se o odpalované těsto plněné chutným krémem a čerstvými jahodami, které by rozhodně nemělo chybět na Vašem stole! Celé hnízdo je ještě dozdobeno čokoládovou polevou. A pokud přidáte malá mandlová vajíčka nebo zajíčky, získáte neopakovatelnou sváteční atmosféru. Přejeme Vám sladké Velikonoce!
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.