Velikonoce jsou obdobím, kdy se peče ve velkém. Markéta Krajčovičová si proto pro Vás připravila recept na chutné velikonoční hnízdo. Jedná se o odpalované těsto plněné chutným krémem a čerstvými jahodami, které by rozhodně nemělo chybět na Vašem stole! Celé hnízdo je ještě dozdobeno čokoládovou polevou. A pokud přidáte malá mandlová vajíčka nebo zajíčky, získáte neopakovatelnou sváteční atmosféru. Přejeme Vám sladké Velikonoce!
Alpské jídlo je přizpůsobené namíru podmínkám neúprosných hor. Nasytí a dodá potřebnou energii na toulky v extrémním počasí. Zároveň je postaveno na…
Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti se vrací opět do školních lavic a rodičům opět nastává každodenní připravování svačin.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…