Králičí maso se tradičně připravuje především při slavnostních událostech. Proč si ale toto zdravé a chutné maso nedopřát i jindy? Nechte se inspirovat recepty na králičí maso podle Romana Pauluse a Marcela Ihnačáka. Slovenský kuchař doporučuje králičí maso okořenit rozmarýnem a podusit v bílém víně. Dva své nápady na přípravu králíka Vám prozradí i český kuchař. Ten rovněž maso dusí, ale ve vývaru s olivami a sušenými rajčaty. Tento pokrm se výborně hodí na chladné zimní dny. Druhý tip na úpravu je konfitovaný králík s bramborovými noky a špenátem. Který recept si vyberete Vy?
Ačkoli se u většiny Čechů objevuje na vánočním stole kapr, jsou mezi námi i ti, kteří jeho chuti zrovna neholdují, a proto si raději připraví i jiné…
Prosinec je za dveřmi a s ním i pečení cukroví. Díky těmto praktickým tipům si můžete vytvořit plán pečení a hotové cukroví skladovat tak, aby…
Za nákupy v Lidlu získáte exkluzivní kuchařku: perfektní dárek pod stromeček!Vánoce jsou za rohem a s nimi i doba dárků a rodinných setkání u…