Králičí maso se tradičně připravuje především při slavnostních událostech. Proč si ale toto zdravé a chutné maso nedopřát i jindy? Nechte se inspirovat recepty na králičí maso podle Romana Pauluse a Marcela Ihnačáka. Slovenský kuchař doporučuje králičí maso okořenit rozmarýnem a podusit v bílém víně. Dva své nápady na přípravu králíka Vám prozradí i český kuchař. Ten rovněž maso dusí, ale ve vývaru s olivami a sušenými rajčaty. Tento pokrm se výborně hodí na chladné zimní dny. Druhý tip na úpravu je konfitovaný králík s bramborovými noky a špenátem. Který recept si vyberete Vy?
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…
Znáte ten pocit, když se máte ujmout role hostitele, ale nevíte, jak začít? V následujícím článku se dozvíte, jak uspořádat zahradní party, na kterou…
Tiramisu je asi nejznámější italský dezert na světě. Tato vrstvená delikatesa patří ke klasice, kterou Italové milují a dávají si ji ke kávě. Pokud…