Králičí maso se tradičně připravuje především při slavnostních událostech. Proč si ale toto zdravé a chutné maso nedopřát i jindy? Nechte se inspirovat recepty na králičí maso podle Romana Pauluse a Marcela Ihnačáka. Slovenský kuchař doporučuje králičí maso okořenit rozmarýnem a podusit v bílém víně. Dva své nápady na přípravu králíka Vám prozradí i český kuchař. Ten rovněž maso dusí, ale ve vývaru s olivami a sušenými rajčaty. Tento pokrm se výborně hodí na chladné zimní dny. Druhý tip na úpravu je konfitovaný králík s bramborovými noky a špenátem. Který recept si vyberete Vy?
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…