Sushi – jak naporcovat mořského vlka

play Přehrát video recept
Sushi – jak naporcovat mořského vlka
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

6 hod.

obtížnost

Obtížnost

Profesionál

Zbavit šupin, vyvrhnout, vykostit, naporcovat na tenké filety. Zní to jako hodně práce, ale s kvalitním nožem a dobrým návodem to je hračka. Šéfkuchař Roman Paulus ukáže, jak očistit a naporcovat mořského vlka na sushi (Nigiri a Sashimi). Pokud máte po ruce dobrý japonský nůž, máte skoro vyhráno, ale s trochou šikovnosti to zvládnete i bez něj. Příprava sushi doma se bez porcování ryb neobejde, ale odměnou vám bude skvělé domácí sushi a kvalitní a zdravá večeře. Syrové ryby a rybí tuk jsou totiž plné zdraví prospěšných omega-3 mastných kyselin.

Tagy

Světová kuchyně

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo