Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Špikování masa

Chcete míst šťavnatou pečínku? Chcete uchvátit strávníky nezvyklou barevnou mozaikou a neobvyklou chutí v plátku pečené svíčkové? Špikujte s námi! I suchá masa jako je hovězí, telecí nebo skopové můžou chutnat báječně. Připravte si slaninu nebo třeba mrkev, navštivte Kulinářskou akademii Lidlu a podívejte se na nový trik Romana Pauluse, ve kterém se dozvíte vše podstatné. Je to opravdu snazší, než si myslíte.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Špikování masa

  • hovězí zadní maso
  • mrkev
  • slanina (nebo uzený špek)

POSTUP

Slaninu a mrkev nakrájíme na dlouhé špalíčky a slaninu zamrazíme.

Ostrým nožem maso prořízneme skrz a vytvoříme v něm otvory, do kterých vložíme špalíčky ze slaniny a mrkve.

Po našpikování můžeme ještě maso převázat provázkem, aby se při pečení nerozjelo a ingredience z něj nevyklouzávaly.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.