Některé recepty jsou univerzální – můžeme je péct v každou roční dobu k nějaké příležitosti, nebo bez ní. Právě takové recepty pro Vás tento týden připravila i Markéta Krajčovičová – tvarohový koláč s medem nebo tvarožník s citronem a zázvorem. První z nich má krémovou náplň a povrch tvoří křupavé lískové oříšky s medem a trochou aromatické skořice. Zato druhý má výraznou svěží, citronovou chuť s lehce zahřívajícím zázvorovým tónem. Který z nich si více zamilujete?
Listová zelenina je ideální letní surovinou. Vrcholí její sezóna, takže je šťavnatá, voňavá a plná chuti. Pojďme si ji proto blíže představit.
Když se řekne „Wagyu“, většině milovníků masa se okamžitě vybaví synonymum pro luxus, jemnost a neuvěřitelnou chuť. Toto japonské hovězí maso, známé…
Mrkev patří k nejzdravější zelenině na celém světě. Má bohatý obsah beta-karotenu a je oblíbeným doplňkem do guláše, salátů, džusů nebo zákusků.