Tvarohový dezert Sweetello si vychutnáte jen tak, můžete z něj ale vykouzlit lahodný zákusek. Markéta Krajčovičová pro Vás připravila nepečený dezert, na jehož přípravu Vám stačí opravdu chvilka. Základ tvoří sušenkový korpus, na něj přijde vrstva lahodné čokolády a sladký vanilkový krém se Sweetellem. Dezert nakonec posypeme sekanými pistáciemi a čokoládou. Tento recept Vás určitě nezklame.
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…