Tvarohový dezert Sweetello si vychutnáte jen tak, můžete z něj ale vykouzlit lahodný zákusek. Markéta Krajčovičová pro Vás připravila nepečený dezert, na jehož přípravu Vám stačí opravdu chvilka. Základ tvoří sušenkový korpus, na něj přijde vrstva lahodné čokolády a sladký vanilkový krém se Sweetellem. Dezert nakonec posypeme sekanými pistáciemi a čokoládou. Tento recept Vás určitě nezklame.
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…