Rukola obsahuje osmkrát více vápníku, pětkrát více vitamínu A, C a K a čtyřikrát více železa než populární ledový salát. Jelikož má rukola výraznou chuť, hodí se nejen do salátů, ale i k dalším pokrmům. Je to výborný a chutný prostředek ke zlepšení imunitního systému a prevence proti anémii.
Pokud se chcete o rukole dozvědět více, podívejte se do naší Encyklopedie ovoce a zeleniny.
Ačkoli se u většiny Čechů objevuje na vánočním stole kapr, jsou mezi námi i ti, kteří jeho chuti zrovna neholdují, a proto si raději připraví i jiné…
Prosinec je za dveřmi a s ním i pečení cukroví. Díky těmto praktickým tipům si můžete vytvořit plán pečení a hotové cukroví skladovat tak, aby…
Za nákupy v Lidlu získáte exkluzivní kuchařku: perfektní dárek pod stromeček!Vánoce jsou za rohem a s nimi i doba dárků a rodinných setkání u…