Čekáte hosty a nemáte nápad, co sladkého jim nabídnout ke kávě? Vyzkoušejte řezy z listového těsta s čokoládovým ganache a pudinkovým krémem podle Markéty Krajčovičové. Recept není časově náročný, ale řezy musí nechat chvíli odležet, aby se jednotlivé vrstvy dobře spojily. Když je ráno připravíte, odpoledne si na nich můžete Vy i Vaši hosté pořádně pochutnat!
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…