Čekáte hosty a nemáte nápad, co sladkého jim nabídnout ke kávě? Vyzkoušejte řezy z listového těsta s čokoládovým ganache a pudinkovým krémem podle Markéty Krajčovičové. Recept není časově náročný, ale řezy musí nechat chvíli odležet, aby se jednotlivé vrstvy dobře spojily. Když je ráno připravíte, odpoledne si na nich můžete Vy i Vaši hosté pořádně pochutnat!
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…