Všeobecně se tvrdí, že upéct sníh z bílků je pro amatérského cukráře opravdu těžké. Když ale znáte postup a základní pravidla, tento úkol je opravdu snadný. Zvláště když Vám s tím pomůže Markéta Krajčovičová. Podívejte se na naše nejnovější video a připravte si dort Pavlova se smetanovým krémem, jahodami a čokoládovou polevou. Tuto cukrářskou pochoutku si určitě oblíbíte!
Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti se vrací opět do školních lavic a rodičům opět nastává každodenní připravování svačin.
Příprava zdravé školní svačiny je jedním z klíčových kroků, jak dětem zajistit energii a výživu potřebnou pro celý den. Co by měla ideální svačina…
Země Živitelka, největší agrosalon v České republice, letos slaví svůj padesátý ročník a poprvé se jej zúčastní i Lidl Česká republika. Tato…