Lívance jsou klasika české kuchyně a patří mezi nejoblíbenější sladká jídla. Jak tuto specialitu připravit, se dozvíte v Lidl Cukrárně. Lívance podáváme s jablky v karamelu, které dodají celému moučníku neodolatelnou vůni, a tvarohem. Patříte-li mezi milovníky šlehačky, vyměňte tvaroh za pořádný kopec této dobroty. Tento recept je nejen skvělým dezertem, ale rovněž vynikající snídaní pro všechny milovníky sladkého.
Po pečené kachně určitě přijde chuť na sladké. Svatomartinskou tabuli proto výborně doplní pečené dobroty od Markéty!
Halloweenské dýňové lucerničky jsou sice doménou spíše anglosaských zemí, v posledních letech si ale našly cestu i do českých domácností.
Blíží se Halloween a s ním děsivě dobrá hostina, na kterou se nezapomíná! Proměňte letos klasické menu ve strašidelné, které pobaví, ale i zachutná.