Využití kokosu je pestré. My Vám nabízíme variantu kokosu upečeného, v našem případě vmíchaného do jemného jogurtového krému. Netradiční podobu dezertu utváří plátky kakaové rolády poskládané po celém povrchu Marlety. Protože je dezert plný jogurtovo-kokosového krému, zachutná zejména příznivcům vláčných dezertů.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…